Over Cups of Coffee

Cups of Coffee is een webwinkel in koffieproducten en lekkernijen. Eind maart 2018 zijn we gestart met verkoop van Caffé Bonini koffiebonen en alternatieveCaffé Bonini bij Cups of Coffee Nespresso capsules. Enkele maanden later hebben we ook de alternatieve Dolce Gusto capsules van Caffé Bonini in ons assortiment opgenomen. Als koffieliefhebber wil ik graag een kwalitatieve koffie verkopen die niet algemeen verkrijgbaar is, en Caffé Bonini voldoet zeker aan die criteria als het om de Nederlandse en Belgische markt gaat. In Italië is het een merk die algemeen verkrijgbaar is, en die ook eigen koffiebars heeft. Dus op vakantie in Italië bent u Caffé Bonini wellicht weleens tegen gekomen.

Kwaliteit koffie capsules

Naast de kwaliteit van de koffie is het in het geval van de koffie capsules voor Nespresso en Dolce Gusto apparaten ook belangrijk dat de capsules goed werken in uw apparaat. Er zijn veel alternatieven verkrijgbaar, maar in veel gevallen zijn de capsules niet goed, of de koffie niet lekker. De capsules van Caffé Bonini functioneren prima in uw apparaat en de koffie is heerlijk! En, zeker niet onbelangrijk, ze zijn behoorlijk voordeliger dan de originele capsules.

Spaarsysteem

Speciaal voor vaste klanten hebben wij een spaarsysteem ontwikkeld. Hiermee kunt u sparen voor leuke kortingen op al uw bestellingen. Het systeem heeft vier levels waarmee u 3%, 6%, 9% en 12% korting op uw bestellingen krijgt. Voor meer informatie kijkt u op de pagina spaarsysteem.

Uitbreiden

Komende tijd hopen we ons assortiment zeker uit te breiden met meer heerlijke koffieproducten van verschillende merken. Maar het huidige assortiment is al zeker de moeite waard om uit te proberen! Wilt u op de hoogte blijven? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief!