Veilig betalen

Deze website heeft een https verbinding. Dat betekend dat uw gegevens beschermd zijn. In de browserbalk kunt u dit controleren door te kijken of er https voor het webadres staat (https://cupsofcoffee.eu) en of er een gesloten hangslotje staat afgebeeld.

Betaalmogelijkheden

U kunt bij ons op verschillende manieren betalen, mede afhankelijk van het land waar u woont of verblijft. De betalingen worden gefaciliteerd door bedrijven die hierin gespecialiseerd zijn. Zo voert payment service provider Mollie de betaalmethodes voor vooraf betalen voor ons uit en voert Billink de achteraf betalingen voor ons uit.

Verzending

Bestellingen die op werkdagen voor 17.00 uur zijn afgerond worden dezelfde dag verzonden, en normaal gesproken de volgende werkdag bij u afgeleverd. Bestellingen die op zaterdag voor 16.00 uur zijn afgerond worden normaal gesproken op maandag bij u afgeleverd.

De verzenkosten voor bestellingen tot €75,00 bedragen €3,95. Daarboven is verzending gratis!
Na het verzenden van uw bestelling krijgt u een e-mail van ons met daarin een track&trace code  waarmee u uw zending kunt volgen.

Uw bestelling afhalen

Het is ook mogelijk om uw bestelling bij ons af te halen, u betaald dan geen verzendkosten. Afhalen kan alleen op afspraak.