Aanbiedingen

Hieronder ziet u onze aanbiedingen, voor al onze producten gaat u naar de webshop pagina.

Koffie uit Italië; Caffé Bonini en Caffé New York

Italië is een koffieland bij uitstek. Daar vonden wij dan ook onze heerlijke koffie van Caffé Bonini! Deze koffie is van uitstekende kwaliteit en heeft een prima prijs/kwaliteit verhouding. Daar wordt u vast blij van, dus bestel snel en geniet!
Met Caffé New York hebben we ook een exclusieve koffie in het assortiment. Caffé New York is een wat kleinere koffiebrander uit de Toscane, wel geregeld uitgeroepen tot testwinnaar.

Koffiebonen

De koffiebonen van Caffé Bonini zijn van hoge kwaliteit. Verkrijgbaar in vier soorten met elk hun eigen karakter. Of u nu liefhebber bent van een espresso, lungo of ristretto, of van pittig of juist mild.  Kijk welke bonen het beste bij u passen, en bestel snel. Dan zorgen wij dat u snel van uw koffie kunt genieten! Heeft u nog vragen? Wij helpen u graag!

Koffiecups voor Nespresso®

Wij zijn heel erg blij om u de Nespresso® cups van Caffé Bonini te mogen voorstellen.  Met 11 verschillende blends voor een ieder wat wils. Koffie cups van Caffé BoniniVan ristretto tot lungo en van espresso tot decaf en in verschillende intensiteiten mild tot lekker pittig. En…deze cups zijn echt goed, en een stuk goedkoper dan de originele! Gebruikt u nu de originele cups? Dan kunt u zo maar € 350,- per jaar besparen (berekend op basis van 8 bakjes koffie per dag, ons spaarsysteem niet eens meegerekend)! Bestel snel zodat u snel kan genieten van heerlijke koffie uit uw Nespresso apparaat terwijl u ook nog eens bespaart! Nieuw zijn de cups van Caffé New York, exclusieve koffie met daarin een klein beetje Jamaica Blue Mountain bonen.

Koffiecups voor Dolce Gusto®

We zijn heel blij dat we nu ook Caffé Bonini koffiecups voor Dolce Gusto® machines kunnen aanbieden. De kwaliteit doet niet onder voor de originele, maar ze zijn wel voordeliger. Verkrijgbaar in 7 smaken, van Lungo tot Cappuccino en van Espresso tot Latte.